Контакт телефон +389 (0) 2 2532 000

Нашите вработени

Нашата стратегија за човечки ресурси е неразделно врзана со мисијата и целите на нашата компанија, притоа се стремиме:

Да бидеме работодавец кој ќе биде прв избор, со вработени кои се главната конкурентна предност на компанијата.
Постојано да вложуваме во нашите вработени и да го поддржуваме нивниот професионален развој.
Нашите луѓе да бидат задоволни со нивната работа и да се чувствуваат горди што се дел од тимот на ОКТА.

Нашиот тим се состои од талентирани луѓе, професионалци во својата област, кои работат на најнапредните технички и комерцијални проекти во енергетскиот сектор во земјата.