Контакт телефон +389 (0) 2 2532 000

Можности за кариера

Во ОКТА бараме луѓе кои ја делат нашата мисија, визија и вредности. Профилот кој одговара на нашите потреби се луѓе со исклучителни вештини, ентузијазам и внатрешна мотивација да напредуваат и да се издвојат во динамична работна средина. 

Доколку сте заинтересирани да конкурирате за позиција во нашата компанија, Ве молиме испратете ја Вашата кратка биографија на следнава адреса: okta_career@helpe.gr