Контакт телефон +389 (0) 2 2532 000

Крводарителска акција во ОКТА

Крводарителска акција во ОКТА

Успешна крводарителската акција беше спроведена во просториите на ОКТА на 26 февруари 2015 година.  Покрај учеството на вработени и менаџерскиот тим на компанијата, помеѓу 83 доброволци, крв даруваа и жителите од околните села. Крводарителските акции во ОКТА се организираат 3 пати во текот на годината и тоа веќе неколку години по ред, што оваа доброволна акција ја прави традиционална и дел од компаниската хумана мисија.