Контакт телефон +389 (0) 2 2532 000

Бонус од 5% со платежните картички American Express на бензинските станици ОКТА

Бонус од 5%  со платежните картички American Express на бензинските станици ОКТА

Со новата летна кампања на ОКТА АД – Скопје и Силк Роуд Банка АД Скопје, корисниците на платежните картички American Express со секое купување во бензинските станици со брендот ОКТА, добиваат 5% поврат на средства. Заедничката кампања “Твој бонус” ќе трае во текот на месеците јули, август и септември.

Со секоја направена трансакција со платежните картички American Express за гориво или други производи на сите бензински станици со брендот ОКТА, на корисниците им се одобрува бонус од 5% од вкупниот износ на направената трансакција. Максималниот месечен износ за кој важи бонусот од 5% е до 6.000 денари. На месечните трансакции со кои се надминува овој износ, ќе биде одобрен поврат на средства од 2.5%.

И ова лето, уживајте во возењето со  квалитетните горива на ОКТА и привилегиите од користењето на American express картичките