Контакт телефон +389 (0) 2 2532 000

ОКТА Brake fluid DOT-3

ОКТА BRAKE FLUID DOT-3

Синтетичка течност за кочници којашто го задоволува нивото на квалитет на следниве спецификации: FMVSS 116 – DOT 3, SAE J 1703, ISO 4925.